ÇATISIZ EĞİTİM ETWİNNİNG PROJESİ

"Çatısız Eğitim" eTwinning projesi etkinlikleri okulumuz öğretmenlerinden Demet Kılınç ile Hatice Öncel'in birlikte yürüttüğü 4/A sınıfı ve 2/B sınıfı öğrencilerinin yapmış oldukları çalışmalar sınıf duvarlarını aşarak devam etmektedir.   Projemizin amacı; özgürlükçü ortamlar oluşturup öğrencilerin öğrenmelerini güçlendirmek. Bunu yaparken de sınıf duvarlarını yıkıp sınıf dışına yani bahçeye çıkmaktır. İşlenebilecek uygun ders ve içeriklerini tespit ederek dersi bahçede eğlenceli bir şekilde işlemektir.   Proje ile birlikte öğrencilere okulu daha cazip hale getirerek sanatsal, zihinsel, bilimsel, yaratıcılık gibi becerilerinin gelişmesine katkıda bulunmayı sağlamaktır.
Öğrenciler sınıf dışına çıkarak, doğayla zaman geçirerek, hayal güçlerinin de gelişmesini de sağlayan bir ortamda  kendilerine ait şiir ve hikaye kitapları yazdılar.  Yazdıkları hikaye ve şiir kitaplarını düzenleyip, bahçede diğer öğrencilere yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdiler, yazdıkları kitapları diğer öğrencilerinde okumalarını sağlamış oldular.

28-04-202228-04-202228-04-2022

Yayın: 28.04.2022 - Güncelleme: 19.01.2023 16:32 - Görüntülenme: 193