e Twinning Sihirli Sözler (Magic Word) Etkinliğimiz

Magic Words / Sihirli Sözler e Twinning projesi okulumuz öğretmenlerinden Hatice ÖNCEL ve Demet KILINÇ'ın ortak olarak yürüttüğü çalışmalar mart ayında başlamıştır. Projenin amacı değerlerimizle ilgili atasözleri ve deyimleri çeşitli etkinliklerle öğrencilerin eğlenerek öğrenmelerini sağlamaktır. Proje etkinlikleri içerisinde kodlama , stem, web 2.0 araçları, resfebe, sanatsal çalışmalar, karikatür gibi pek çok etkinlik yer almaktadır. Öğrenciler etkinlikleri yaparken hem öğrenmekte hem de eğlenmektedir. Proje öğrencilerin zihinsel, sosyal, sanatsal gibi pek çok alanda gelişimlerini destekleyerek problem çözme, analiz etme gibi becerilerde kazanmalarını sağlamaktadır. Proje Mayıs ayında tamamlanmış olacaktır.

Proje etkinliklerinin yanı sıra pandemi döneminde zor şartlar altında çalışan sağlık çalışanlarını da unutmayarak onları motive edici çalışmalarda yapmaktadırlar. 12 Mayıs Hemşireler Günü için 10 ortak okulun birlikte hazırladığı video sağlık çalışanları için moral kaynağı olmuştur.

Yayın: 22.05.2021 - Güncelleme: 19.01.2023 16:33 - Görüntülenme: 374

Etiketler :