EKOTİM SU BAŞINDA

Okulumuz 4/A sınıfı öğrencileri, Sınıf Öğretmeni Hatice ÖNCEL'in rehberliğinde ekim ayında başlamış oldukları EKOTİM SU BAŞINDA etwinning projesi etkinliklerine hızla devam etmektedirler. Proje, öğrencilerin; su kaynaklarını tasarruflu kullanma ve cevreye karşı daha duyarlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamayı amaçlamaktadır. Su kaynaklarını tasarruflu kullanmada hem sınıf içi hem de okul içerisinde farkındalıklar oluşturmayı hedeflemektedir. Sınıfta hazırladıkları "Musluğunu Kapat" konulu afişleri okul içerisinde ilgili yerlere asmaları, diğer sınıflarımızı ziyaret edip konu ile bilgilendirme çalışmaları yapmaları, okul genelinde öğrencilerin su kaynaklarını kullanma konusunda farkındalık oluşturmalarını sağlamıştır.

10-03-202210-03-2022

Yayın: 10.03.2022 - Güncelleme: 19.01.2023 16:33 - Görüntülenme: 176