MASAL TRENİ

Okulumuz 4A sınıf öğretmeni Hatice ÖNCEL'in rehberliğinde öğrencileri ile birlikte yürütmüş oldukları "MASAL TRENİ" eTwinning projesi ile ilgili etkinliklere devam etmektedir. Geçen yıl başlatılan "MASAL MASAL İÇİNDE EĞLENCESİ ETKİNLİKLERİNDE" eTwinning projesinin devamı niteliğinde olan projemiz kültürümüze ait masalları tanımalarını, masallara olan ilginin artmasını, masallarımızı yaygınlaştırmayı amaçlamaktadır. Masal anlatımını çeşitli etkinliklerle destekleyerek dil gelişimini destekleme ve akranlarla olan iletişimi güçlendirme, el becerilerini geliştirme, web 0.2 araçlarını tanımayı sağlama hedeflenmektedir. Öğrenciler masalları ilgiyle dinlemekte ve etkinlikleri büyük bir istekle yapmaktadır.

10-03-202210-03-2022

Yayın: 10.03.2022 - Güncelleme: 19.01.2023 16:32 - Görüntülenme: 157