Haz

Kaymakam Mustafa Karslıoğlu İlkokulu 3C sınıfı öğrenci ve velileriyle yaptığımız Ankara - Eskişehir gezimizden güzel anılar biriktirdik.

May

Kaymakam Mustafa Karslıoğlu İlkokulu öğretmeni Elif Banu Aydın 1A sınıfı öğrencileri ile eski ramazanların ruhunu anlamaları icin başlattıkları RAMAZAN NE İDİ  projesi kapsamında çeşitli etkinlikler yapmışlardır. Ramazan mahyası hazırlamıslar, sınıfa Ramazan davulcusu davet edip onun eşliginde maniler söylemişlerdir. Çocuklar ve veliler bu proje ile hem eğlenmişler hemde eski ramazanları yaad etmişlerdir. Ögretmenimize bu güzel proje için teşekkür ediyoruz.

May

Kaymakam Mustafa Karslıoğlu İlkokulu 3B Sınıfı öğrencileri Sınıf Öğretmenleri Demet KILINÇ moderatörlüğünde hazırladıkları BİLİMİNİ YEDİM isimli proje ile Fen Bilimleri ve Matematik derslerindeki kazanımları değişik bir yol ile öğrenmişlerir. Yaparak, yaşayarak, tadarak, koklayarak duyu organlarının aktif olduğu bu deneyim ile çocuklar hiç unutamayacakları bir macera yaşadılar. Sınıf Öğretmeni Demet KILINÇ projesi ile Muğla İl Milli Eğitimin düzenlediği  Eğitimde İyi Örnekler Proje Yarışmasına katılacaklarını belirtti. Öğretmenimize ve sınıfımıza başarılar dileriz

May

Muğlada yapılan 23 Nisan Kickboks yarışmasında öğrencimiz Benan Beyde ilde 3. olmuştur. Öğrencimizi tebrık ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı büyük bir coşku ve çeşitli etkinliklerle kutladık.

Mrt

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN EMRE ÇAY'IN 18 MART ŞEHİTLER GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Mrt

İstiklal Marşı Törenimizde öğrencilerimizle birlikte güzel etkinlikler gerçekleştirdik.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet ATMACA okulumuzu ziyaret etti.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İstiklal Marşının tamamını güzel okuma yarışmasında okulumuz 3A sınıfı öğrencisi Ayşe Melis ŞENER ilçede 1. olmuştur. Öğrencimiz ilde yapılacak olan seçmelerde ilçemizi temsil etmeye hak kazanmıştır. Öğrencimizi, sınıf öğretmenimizi ve ailesini tebrik ederiz.

Ock

Zaman zaman yorucu olsa da sevgili öğrencilerimiz bugün karnelerini alacaklar. Bunun yanında Anasınıfı öğencilerimizde ilk kez karne heyecanını yaşıyor.

Ock

Bu yılda Atamızı özlemle andık...

Ekm

Günümüzün çocukları ve gençleri birçok yetişkinin büyüdüğü dünyadan farklı bir dünyada yetişiyorlar. Teknoloji ve İnternet hayatımızın her alanında kullanılıyor. Çocuklarımızı teknolojinin ve internetin zararlı yönlerinden korumak için bakanlığımız tarafından hazırlanan aşağıdaki Güvenli İnternet kullanımıyla ilgili sayfadan her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz.

May

Amacımız çocuklarımıza kitap okuma sevgisi ve bilinci kazandırmanın yanı sıra dilimizi etkin ve doğru kullanma yetkinliği kazandıracak etkinlikler planlanmaktadır. Bu amaçlar doğrultusunda öğrencilerimiz her ay bir kitap okuyup, okuduğu kitabın yazarıyla söyleşi yapacaktır. Okuduğu kitaba uygun özgün tasarımlar sunacaklardır. Dil becerilerini geliştirecek müfredata uygun çalışmalar gerçekleştirilecektir.

May

Okulumuz Anasınıfı -C şubesi doğa ile uyumlu bir yaşam ve   sürdürülebilir bir dünya için oluşturulan 'Neşeli Tıkırtılar' isimli  e-Twinning projesinde tüm sınıf öğrencilerinin aktif katılımı ile yer almaktadır.Proje kapsamında doğadaki ahşap parçalarını kullanarak yeni materyallere, oyun ve oyuncaklara dönüştüren öğrenciler eğlenerek öğrenmektedirler.Projemiz; ahşap parçalarla üç boyutlu ve analitik düşünme, yeni ürün ortaya koyma,geri dönüşüm ve sürdürülebilir bir dünya bilinci oluşturma, doğayı tanıma ve doğa sevgisini arttırma,öğrencilerin bilişsel ve sosyal gelişimini destekleme gibi amaçlar taşımaktadır. Fen, oyun, sanat,müzik gibi disiplinler arası  etkinliklerle yaparak yaşayarak öğrenen çocuklar öğretmen rehberliğinde dijital verileri  kavrama ve web2  araçlarını kullanma deneyimi yaşamaktadır.