Kaymakam Mustafa Karslıoğlu İlkokulu

Patlangıç Mah. Baha Şıkman Cad. 315.Sok Fethiye/MUĞLA
Vizyon
İlköğretim okullarının en iyisi olabilmek için her türlü rekabet koşulları içerisinde, gelişim ve değişimlere odaklı atılımlar yaparak, ilçemizin, öğrencilerimizin, velilerimizin ve çalışanlarımızın gurur duyacağı bir marka haline gelmektir.
Misyon
Çağdaş eğitim metotları ve yaklaşımları ışığında;milli değerlerine bağlı,bedenen,ruhen sağlıklı,vatanını ve milletini seven,kişilik sahibi,özgür ve özgün düşünce gücüne sahip,insan haklarına saygılı,yaratıcı,teşebbüs cesareti ve kabiliyeti olan,ailesine,çevresine ve devletine karşı sorumluluklarını bilen bireyler yetiştirmektir.
13:30-18.30
Taşyaka Belediye otobüsleri ve Taşyaka dolmuşları
Yerleşim Yeri
Patlangıç Mahallesi Baha Şıkman Cad. Ölüdeniz Yolu Üzeri Yüksekokul Arkası Fethiye/MUĞLA 315 Sokak No:3
Fethiye Merkez-Muğlaya 130 km
Proje Çalışmaları
Okulumuz E-Twinning, Eğitimde İyi Örnekler vb etkinliklerde aktif katılım sağlamakatadır.